Diplomaosztó, dolgozói díjak, dolgozói elismerések

2017. június 26. - 09:45
Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar tanévzáró és diplomaosztó nyilvános ünnepi ülésén a következő OKTATÓI, DOLGOZÓI elismerések átadására került sor

Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar tanévzáró és diplomaosztó nyilvános ünnepi ülésén a következő OKTATÓI, DOLGOZÓI elismerések átadására került sor:

Több évtizeden át kifejtett színvonalas pedagógiai munkájáért, mely során szakmai elhivatottságával elősegítette a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar oktatási tevékenységének magas szintű művelését és az óvodapedagógus hallgatók felkészítését, „PEDAGÓGUS SZOLGÁLATI EMLÉKÉREM” elismerésben részesült:
Fazekas Jánosné testnevelő

„A KAR KIVÁLÓ DOLGOZÓJA” kitüntetésben részesült:
Balogh János műszaki szolgáltató
Olvasztóné Balogh Zsuzsanna tanulmányi osztályvezető
Dr. Pálfi Sándor tudományos dékánhelyettes, főiskolai tanár

„DÉKÁNI ELISMERŐ OKLEVÉLBEN” részesül:
Bujdosóné dr. Papp Andrea főiskolai docens
Dr. Nemes Magdolna adjunktus, Erasmus koordinátor
Dr. habil. Szabó Gyula főiskolai docens

A Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar KONZULENS TANÁRI ELISMERÉSBEN részesíti:
Bujdosóné dr. Papp Andrea főiskolai docens, aki konzulense volt a „Kiváló Szakdolgozat” címet elnyert Takácsné Kovács Mária szakdolgozatának.
Dr. habil. Bocsi Veronika főiskolai docens, aki konzulense volt a „Kiváló szakdolgozat” címet elnyert Spinyhért Jánosné szakdolgozatának.
Dr. Gortka-Rákó Erzsébet főiskolai docens, aki konzulense volt a „Kiváló szakdolgozat” címet elnyert Tóth Zsuzsanna szakdolgozatának.
Dr. Pálfi Sándor főiskolai tanár, aki konzulense volt a „Kiváló szakdolgozat” címet elnyert Kovács Sándor Józsefné szakdolgozatának.
Dr. Szerepi Sándor főiskolai docens, aki konzulense volt a „Kiváló szakdolgozat” címet elnyert Bácsi Krisztina szakdolgozatának.
Vargáné dr. Nagy Anikó adjunktus, aki konzulense volt a „Kiváló szakdolgozat” címet elnyert Szűcs Lászlóné szakdolgozatának.

Képek a diplomaosztóról és a díjak átadásárol, az alábbi linken tekinthetőek meg:
Egyetemi fotóalbum

GRATULÁLUNK MINDEN ELISMERÉSHEZ ÉS TOVÁBBI EREDMÉNYES MUNKÁT KÍVÁNUNK!